^Oldal tetejére

Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7

×

Úgy tűnik, hogy nem engedélyezte a cookie-k fogadását a böngészőjében. Nem tudja telepíteni az alkalmazást, ha ez a funkció letiltott. Emellett probléma merülhet föl a kiszolgáló session.save_path beállításával is. Ha ez az eset áll fönn, és ha ezt nem tudja saját maga ellenőrizni vagy javítani, akkor forduljon tárhelyszolgáltatójához,.

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but eger_2019 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Falukirándulás Egerben 2019

{gallery}eger_2019{/gallery}

2015. június 27-ei László-napi ünnepség képei

Óvodások tavaszváró ünnepsége -2013.03.08.

A 2012. június 2-án megrendezett László-napi vigasságok és Gyereknap

Kézműves foglalkozás és ugrálóvár a gyerekeknek

Rendőrségi kutyás bemutató

2012. március 15-i ünnepség

Március 14-én délelőtt 10 órakor vette kezdetét a megemlékezés, a falu közepén álló Egressy Gábor emlékoszlopnál. Ünnepi beszéddel köszöntötte Rácz Lajos polgármester úr a megjelent kedves vendégeket. Petőfi Sándor egyik legszebb versét, a Nemzeti Dalt a falu lelkipásztorától, Világi Emíliától hallhattuk. Ezután a sajólászlófalvai Kuckó Óvoda gyermekei mutatták be műsorukat. Az ünnepséget az önkormányzat, az egyház és az óvoda közreműködésével tartott koszorúzás zárta.

COPYRIGT © 2022 Sajólászlófalva Község Önkormányzata